Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g38g68kcal9.2g1.1g2.9g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g25g30kcal0.7g1.3g2.5g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1.9g2.1kcal0g0.4g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g226kcal20g6.4g13.4g0.4g
Valittu annoskoko73g113kcal10g3.2g6.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna36g57kcal5g1.6g3.4g0.1g
Arvot/100g100g156kcal13.8g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117