Kesäkurpitsa-halloumipihvit

Raastetaan kesäkurpitsa, keskikokoinen.

Raastetaan sekaan halloumjuustoa 200g.

Sekoitetaan joukkoon muna tai kaksi.

Maun mukaan mustapippuria, jos haluaa.

Lusikoidaan paistinpannulle ja paistetaan öljyssä ruskeiksi.

Sekaan voi heittää vielä lusikallisen vehnäjauhoja sitomaan kosteutta.

Paistaessa kaksi paistinlastaa helpottaa kummasti, koska pihvit ovat aikamoista höttöä.

Kastikkeeksi lime-jogurttikasiketta (turkkilaista jugurttia 1dl, puolikkaan limen kuori ja mehu, sokeria&suolaa maun mukaan).

Yksi annos on yksi pihvi.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 47g8.4kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Halloumijuusto (Rainbow), annos 100g16g49kcal3.1g0.3g3.9g0g
Oliiviöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g178kcal8.8g3g14.4g0.6g
Valittu annoskoko73g89kcal4.4g1.5g7.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna36g45kcal2.2g0.8g3.6g0.2g
Arvot/100g100g123kcal6.1g2.1g9.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301443