Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka11g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lanttu 17g4.8kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Porkkana 15g4.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli 8.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Sinappi 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g8.3g2.5kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g57kcal1.4g6.8g1.8g2g
Valittu annoskoko72g28kcal0.7g3.4g0.9g1g
Annoskoko puolitettuna36g14kcal0.4g1.7g0.5g0.5g
Arvot/100g100g39kcal1g4.7g1.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091