Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g62g17kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Oliiviöljy 0.7g6kcal0g0g0.7g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste9g37kcal3.1g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g121kcal7g7.6g6.8g3.4g
Valittu annoskoko72g61kcal3.5g3.8g3.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna36g30kcal1.8g1.9g1.7g0.9g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922