Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 47g59kcal9.8g0g2.1g0g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 19g62kcal0.4g0.6g6.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g260kcal20.8g1.8g18.8g0.2g
Valittu annoskoko73g130kcal10.4g0.9g9.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna36g65kcal5.2g0.5g4.7g0.1g
Arvot/100g100g179kcal14.3g1.2g12.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140061