Sämpylät (Hajdu)

Lämmin vesi, lisää kuivahiiva pussi, ruisleseet, suola, siirappi, sämpyläjauhot.

Alusta taikina ja lisää sulatettu voi.
Nostata taikinaa leivo sämpylöiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.4g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 2.5g7.4kcal0g1.8g0g0g
Ruislese 1g2.9kcal0.2g0.3g0g0.4g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g42g141kcal5.8g27g1g2.5g
Voi 2g15kcal0g0g1.6g0g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g335kcal12.4g58.6g5.2g5.8g
Valittu annoskoko73g168kcal6.2g29.3g2.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna36g84kcal3.1g14.7g1.3g1.5g
Arvot/100g100g231kcal8.6g40.4g3.6g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268991