Mustikka-kaurapaistos

Voitele pohja voilla tms.
lado päällekkäin niin että pohjalle tulee kauraryynejä ja päälle.

Paista 200 astetta n. 20-30 min.
Jos tarvitsee jälkikäteen, niin lisää makeutta jollain sopivaksi näkemälläsi ainesosalla (lisää kaloreihin)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 8.7g35kcal0g8.7g0g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g10g37kcal1.5g6g0.7g1g
Voi, 1 tl, 5 g1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Kauralesepuuro plus, beetaglukaania (Elovena), annos 100g5.8g21kcal1g2.5g0.5g1g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g29g49kcal0.6g0.5g5g0.2g
Mustikka metsä- 17g7.7kcal0.1g1.1g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g321kcal6.4g37.6g15g5.6g
Valittu annoskoko73g161kcal3.2g18.8g7.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna36g80kcal1.6g9.4g3.8g1.4g
Arvot/100g100g221kcal4.4g25.9g10.3g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243669