Pannukakku

2 munaa
2rkl makeutusjauhetta tai sokeria
1tl suolaa
6dl maitoa
3dl vehnäjauhoja
päälle:
1,5 omenaa
kanelia
muutama nokare margariinia

Sekoita ainekset ja kaada uunipellille leivinpaperille.

Asettele omenalohkot päälle ja ripottele niille hieman kanelia.

Muutama nokare margariinia tms. tekevät pannarin pinnasta herkullisen.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1034 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)0.4g2.3kcal0g0g0.3g0g
Omena, ulkomainen kuorittu9g3.9kcal0g0.9g0g0.2g
Kananmuna kuoreton6.5g9kcal0.8g0g0.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai14g49kcal1.7g9.9g0.3g0.4g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe0.3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen42g14kcal1.4g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g158kcal7.8g26.2g2.4g1.4g
Valittu annoskoko73g79kcal3.9g13.1g1.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna36g40kcal2g6.6g0.6g0.4g
Arvot/100g100g109kcal5.4g18g1.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13378