Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g25g8.7kcal0.9g1.1g0.1g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 19g65kcal1g14.3g0.2g0.2g
Becel olive (Becel), annos 100g3.7g13kcal0g0.1g1.4g0g
Mansikka 13g5.8kcal0.1g1g0g0.2g
Raparperi 7.5g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g232kcal4.2g44.4g3.4g1g
Valittu annoskoko73g116kcal2.1g22.2g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna36g58kcal1.1g11.1g0.9g0.3g
Arvot/100g100g160kcal2.9g30.5g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108