Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 11g14kcal0.3g0.3g1.3g0g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g6.2g8.1kcal0.8g0g0.5g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale5.4g3.2kcal0.5g0.3g0g3.9g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g250kcal16.6g1.8g19.6g8.2g
Valittu annoskoko73g125kcal8.3g0.9g9.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna36g63kcal4.2g0.5g4.9g2.1g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.2g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796