Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Oltermanni, perinteinen2.8g10kcal0.7g0g0.8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g13g76kcal2.7g0.8g6.8g0g
Rahka, valio2.8g1.8kcal0.3g0.1g0g0g
Keräkaali, 100g28g6.8kcal0.3g1g0.1g0.6g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Hunaja 1.1g3.7kcal0g0.9g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Joulukinkku, rasva poistettu10g17kcal2.9g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g294kcal15.6g6.4g22.2g1.6g
Valittu annoskoko73g147kcal7.8g3.2g11.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna37g74kcal3.9g1.6g5.6g0.4g
Arvot/100g100g202kcal10.7g4.4g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230436