Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow19g16kcal0.9g2.8g0.1g0.9g
Soijanakki, hälsans kök14g34kcal2.5g1g2.2g0g
Purjosipuli 7g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g133kcal7.8g13.8g4.6g2.4g
Valittu annoskoko73g66kcal3.9g6.9g2.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna37g33kcal2g3.5g1.2g0.6g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.5g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794