Naudan jauhelihapihvit

Raasta peruna ja tee sopiva sipulimassa mix-myllyllä.

Hyvin sekoita kaikki aineet ja tee keskikokoiset pihvit.

Laita vähän kasvisöljyä keraamiseen pannuun ja rusketuta pihviä.

Laita pihviä paistouuniin( 150 C), 30–60 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha501g831kcal95.1g0g50.1g0g
Kananmuna kuoreton42g60kcal5g0g4.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.3g19.5g0.2g1.4g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Maustepippuri, annos 1g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g1975kcal205.4g41.4g109.2g3.6g
Valittu annoskoko720g988kcal102.7g20.7g54.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna360g494kcal51.4g10.4g27.3g0.9g
Arvot/100g100g137kcal14.3g2.9g7.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435496