Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät267g997kcal34.7g184g16g16g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g453g136kcal5g24.5g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g2267kcal79.4g417g33.8g32g
Valittu annoskoko720g1133kcal39.7g208.5g16.9g16g
Annoskoko puolitettuna360g567kcal19.9g104.3g8.5g8g
Arvot/100g100g157kcal5.5g29g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818