Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)196g1411kcal0.2g0.2g156.7g0g
Vesi147g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 132g1170kcal0g0g132.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki245g137kcal20.8g12.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g5434kcal42g24.8g578.8g0g
Valittu annoskoko720g2717kcal21g12.4g289.4g0g
Annoskoko puolitettuna360g1359kcal10.5g6.2g144.7g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182880