Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 113g20kcal2.1g0.5g0.6g2.1g
Chili paprika punainen41g16kcal0.8g3.7g0g0g
Maissi jyvät 89g128kcal2.5g22.8g2.1g3.3g
Fetajuusto, Milbona45g126kcal9g0.2g9.9g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g135g103kcal7.2g23.5g0.5g6.1g
Kana 135g255kcal27.4g0g16.2g0g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g90g27kcal1.8g6.3g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 2.7g14kcal0g0g1.6g0g
Chilikastike, Felix68g68kcal1.4g14.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g1517kcal104.6g143g62g23g
Valittu annoskoko720g758kcal52.3g71.5g31g11.5g
Annoskoko puolitettuna360g379kcal26.2g35.8g15.5g5.8g
Arvot/100g100g105kcal7.3g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361