Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 263g375kcal32.9g0.8g26.9g0g
Sokeri 102g412kcal0g101.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 117g400kcal11.9g81.6g1.4g4.1g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g239g598kcal0g148.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g3569kcal89.6g664.2g56.6g8.2g
Valittu annoskoko720g1785kcal44.8g332.1g28.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna360g892kcal22.4g166.1g14.2g2.1g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245513