Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha319g530kcal60.7g0g31.9g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g200g70kcal2g13g1g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta24g86kcal3.1g16.8g0.5g0.8g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkosipuli 10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g1419kcal134.4g67.4g67.2g3.6g
Valittu annoskoko720g709kcal67.2g33.7g33.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna360g355kcal33.6g16.9g16.8g0.9g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585