Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 111g682kcal26.7g7.3g59.8g8g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl63g215kcal8.9g35.4g4.2g7g
Vehnäjauho puolikarkea 127g434kcal12.9g88.6g1.5g4.4g
Rypsiöljy 48g420kcal0g0g47.5g0g
Vehnälese 16g36kcal2.1g2.4g0.7g5.9g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 158g71kcal0.5g15.8g0.2g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g63g225kcal0.2g56.3g0.5g2.9g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 24g88kcal4.4g2.6g5.2g7.2g
Hunaja 48g157kcal0.2g38.4g0g0g
Siirappi, tumma63g203kcal0.1g46.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g5062kcal112g587.2g239.2g70.8g
Valittu annoskoko720g2531kcal56g293.6g119.6g35.4g
Annoskoko puolitettuna360g1265kcal28g146.8g59.8g17.7g
Arvot/100g100g352kcal7.8g40.8g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266500