Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Herkkusieni 28g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Vesi338g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali141g30kcal1.7g4.8g0.3g3g
Adzika kaste 220ml7g12kcal0.4g1.8g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g89kcal0g0g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g398kcal12.4g35.6g21.8g13.6g
Valittu annoskoko720g199kcal6.2g17.8g10.9g6.8g
Annoskoko puolitettuna360g100kcal3.1g8.9g5.5g3.4g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.5g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149