Lennumummin gluteeniton leipä

Liuota hiiva lämpimään veteen ja lisää fiberhusk.

Anna turvota 10 min. Sitten lisää suola, öljy ja jauhot.

Lisäsin myös kourallisen kuivattua nokkosta.

Kohotus n. 10 min, sitten joko sämpylöiksi tai pitkulaiseen vuokaan.

Ja taas kunnon kohotus ja sitten uuniin 200 astetta n. 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi303g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 30g23kcal4g0.3g0.1g2.1g
Suola, annos 3g6.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g48g436kcal0g0g48.4g0g
Kaurahiutale 42g159kcal6.1g24.1g3.1g4.2g
Kauralese 61g218kcal10.9g27.6g4.7g10.6g
Soijajauho vähärasvainen 55g213kcal24.7g15.5g3.9g7.8g
Tattarijauho, Myllynparas73g247kcal9.4g49g1.2g3.8g
Pellavarouhe reformi luomu36g116kcal10.5g2.5g7.3g11.3g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g61g212kcal8.5g33.9g4.1g6.7g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g6.1g0.6kcal0.1g0g0g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g3245kcal148.4g305.8g145.6g103.2g
Valittu annoskoko720g1623kcal74.2g152.9g72.8g51.6g
Annoskoko puolitettuna360g811kcal37.1g76.5g36.4g25.8g
Arvot/100g100g225kcal10.3g21.2g10.1g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312880