Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g206g658kcal45.3g119.3g2.1g24.7g
Sokeri 206g835kcal0g205.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 309g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g2987kcal90.6g649.6g4.2g49.4g
Valittu annoskoko720g1493kcal45.3g324.8g2.1g24.7g
Annoskoko puolitettuna360g747kcal22.7g162.4g1.1g12.4g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326976