Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 250g281kcal52.8g0g7.5g0g
Lanttu 150g43kcal1.5g6.9g0.4g2.7g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 70g158kcal11.2g0.3g12.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)200g320kcal5.4g5.4g30g0g
Sinappi 5g6.6kcal0.2g0.7g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g1661kcal144.6g33.2g102g7.2g
Valittu annoskoko720g831kcal72.3g16.6g51g3.6g
Annoskoko puolitettuna360g415kcal36.2g8.3g25.5g1.8g
Arvot/100g100g115kcal10g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085