Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)1803g3245kcal342.6g1.8g198.3g0g
Purjosipuli 1623g371kcal29.4g38.9g3.2g34.1g
Sitruunamehu, laimentamaton240g51kcal0.7g3.8g0g0.2g
Valkosipuli 144g156kcal11.4g23.5g0.9g3g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g3005g1803kcal30.1g135.2g120.2g18g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g24g41kcal1.9g7.7g0.2g0g
Oliiviöljy 325g2870kcal0g0g324.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g17075kcal832.2g421.8g1294.6g110.6g
Valittu annoskoko7200g8537kcal416.1g210.9g647.3g55.3g
Annoskoko puolitettuna3600g4269kcal208.1g105.5g323.7g27.7g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104191