Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät2667g9973kcal346.7g1840g160g160g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g4533g1360kcal49.9g244.8g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g22667kcal793.2g4169.6g338.2g320g
Valittu annoskoko7200g11333kcal396.6g2084.8g169.1g160g
Annoskoko puolitettuna3600g5667kcal198.3g1042.4g84.6g80g
Arvot/100g100g157kcal5.5g29g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818