Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti1807g5059kcal61.4g101.2g487.8g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g361g578kcal28.9g14.5g47g0g
Paprika punainen 1689g495kcal15.9g76g6.8g32.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)632g190kcal6.3g37.9g1.3g6.3g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g2710g3523kcal298.1g40.7g243.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g19689kcal821.2g540.6g1573.6g76.8g
Valittu annoskoko7200g9845kcal410.6g270.3g786.8g38.4g
Annoskoko puolitettuna3600g4922kcal205.3g135.2g393.4g19.2g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.8g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170310