Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4000g722kcal22.4g100g16g28g
Tomaatti, tuore2400g487kcal14.4g91.2g7.2g33.6g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa800g2400kcal184g0g184g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g7218kcal441.6g382.4g414.4g123.2g
Valittu annoskoko7200g3609kcal220.8g191.2g207.2g61.6g
Annoskoko puolitettuna3600g1805kcal110.4g95.6g103.6g30.8g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.7g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480