Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3193g5300kcal606.7g0g319.3g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1996g698kcal20g129.7g10g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta240g862kcal31.1g167.6g5g8.4g
Vesi1197g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)479g129kcal6.2g23g1g8.1g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g14187kcal1343.2g671.8g671.8g37g
Valittu annoskoko7200g7094kcal671.6g335.9g335.9g18.5g
Annoskoko puolitettuna3600g3547kcal335.8g168g168g9.3g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585