Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%3204g5446kcal640.7g0g320.4g0g
Sipuli (kuorittu)561g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Mutti paseerattu tomaatti721g231kcal12.3g33.2g0.7g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g561g415kcal25.2g72.3g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g721kcal0g0g80.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 2002g702kcal92.5g39g6g50.1g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Basilika, kuivattu 16g41kcal2.3g3.3g0.6g6.5g
Oregano, kuivattu 16g49kcal1.8g3.5g1.6g6.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g15601kcal1567.6g368.6g824.2g154.4g
Valittu annoskoko7200g7800kcal783.8g184.3g412.1g77.2g
Annoskoko puolitettuna3600g3900kcal391.9g92.2g206.1g38.6g
Arvot/100g100g108kcal10.9g2.6g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963