Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g6384g1979kcal79.2g465.4g12.8g197.9g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g402g1574kcal132.5g0g114g0g
Sitruunamehu, laimentamaton335g70kcal1g5.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g7246kcal425.4g941.6g253.6g396.4g
Valittu annoskoko7200g3623kcal212.7g470.8g126.8g198.2g
Annoskoko puolitettuna3600g1812kcal106.4g235.4g63.4g99.1g
Arvot/100g100g50kcal3g6.5g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646