Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g204g511kcal35.8g0g40.9g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g146g209kcal29.2g0g10.2g0g
Kaali, valkokaali350g74kcal4.2g11.9g0.7g7.4g
Mustapippuri 5.8g16kcal0.6g2.2g0.2g1.5g
Persilja 15g4kcal0.2g0.2g0g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1442g1627kcal140g28.6g104g20.2g
Valittu annoskoko721g814kcal70g14.3g52g10.1g
Annoskoko puolitettuna361g407kcal35g7.2g26g5.1g
Arvot/100g100g113kcal9.7g2g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118654