Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha234g388kcal44.4g0g23.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g41g30kcal1.8g5.3g0.1g0g
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 70g21kcal0.7g3.6g0.1g1.4g
Paprika punainen 70g21kcal0.7g3.2g0.3g1.3g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Valkosipuli 29g32kcal2.3g4.8g0.2g0.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5.8g15kcal0.7g0.1g1.3g0g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Herkkusieni säilyke 59g10kcal1.2g0.1g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1442g1077kcal105.6g41.8g51.6g12.6g
Valittu annoskoko721g539kcal52.8g20.9g25.8g6.3g
Annoskoko puolitettuna361g269kcal26.4g10.5g12.9g3.2g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.9g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437