Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet175g214kcal37.3g0g7g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.5g6.5kcal0.3g0.3g0.5g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g125g51kcal1.8g10.1g0.4g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas63g175kcal11.9g0g13.8g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g20g11kcal1.1g1.1g0.2g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g34g42kcal1g8.6g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.5g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1443g1013kcal107.2g40.6g45.2g0g
Valittu annoskoko722g506kcal53.6g20.3g22.6g0g
Annoskoko puolitettuna361g253kcal26.8g10.2g11.3g0g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286045