Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3200g5312kcal608g0g320g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2000g700kcal20g130g10g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta240g864kcal31.2g168g5g8.4g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14432g14219kcal1346g673.2g673.2g37.2g
Valittu annoskoko7216g7110kcal673g336.6g336.6g18.6g
Annoskoko puolitettuna3608g3555kcal336.5g168.3g168.3g9.3g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585