Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 292g53kcal1.6g7.3g1.2g2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen167g232kcal31.7g0g11.7g0g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)52g156kcal6.8g0.1g14.6g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g71g52kcal3.2g9.1g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl83g71kcal1.2g3.7g5.8g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore8.3g3.3kcal0.3g0.4g0.1g0.3g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g42g108kcal12.5g0.8g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1445g1365kcal115.6g44.8g79.6g4.8g
Valittu annoskoko723g683kcal57.8g22.4g39.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna361g341kcal28.9g11.2g19.9g1.2g
Arvot/100g100g95kcal8g3.1g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205278