Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 292g95kcal1.8g16.2g0.6g7.4g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g35g21kcal0.5g4.6g0g0.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g37g102kcal6.9g0g8g0g
Katkarapu 50g34kcal7.2g0g0.5g0g
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.8g10kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1446g532kcal34g43.8g19.8g16g
Valittu annoskoko723g266kcal17g21.9g9.9g8g
Annoskoko puolitettuna362g133kcal8.5g11g5g4g
Arvot/100g100g37kcal2.4g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234834