Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g27g28kcal2.1g4.3g0.2g0.5g
Risottoriisi (Risella), 60g1166g4081kcal93.3g874.6g19.8g35g
Vesi3332g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g93g112kcal2.3g5.6g8.4g1.4g
Herkkusieni, tuore Pirkka666g167kcal16.7g20g1.3g0g
Ruokakerma 5%, Valio83g54kcal1.2g3.5g4.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1666g4331kcal499.8g33.3g249.9g0g
Mustapippuri, annos 1g3.3g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0g
Oliiviöljy 17g147kcal0g0g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14440g17946kcal1236g1901.2g601.8g79.4g
Valittu annoskoko7220g8973kcal618g950.6g300.9g39.7g
Annoskoko puolitettuna3610g4487kcal309g475.3g150.5g19.9g
Arvot/100g100g124kcal8.6g13.2g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315