Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2500g750kcal25g150g5g25g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g60g62kcal4.7g9.8g0.4g1.2g
Oliiviöljy 68g597kcal0g0g67.5g0g
Vesi3499g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light500g900kcal42g18.5g75g0.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl50g125kcal6g0.7g11g0g
Vehnäjauho puolikarkea 244g837kcal24.9g170.8g2.9g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14440g6704kcal213g728.4g324.8g80.6g
Valittu annoskoko7220g3352kcal106.5g364.2g162.4g40.3g
Annoskoko puolitettuna3610g1676kcal53.3g182.1g81.2g20.2g
Arvot/100g100g46kcal1.5g5g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83323