Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1399g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 245g183kcal32.1g2.7g1g16.9g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g420g3778kcal0g0g419.8g0g
Ruisjauho, 1 dl1749g5597kcal192.4g1119.5g40.2g243.1g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 962g3023kcal101.6g571.4g21.2g52.9g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1050g2910kcal21g31.5g293.9g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g1050g2026kcal199.4g1g136.4g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro350g107kcal7.3g14.7g1.7g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14448g35247kcal1107.6g3481.6g1828.4g648.2g
Valittu annoskoko7224g17624kcal553.8g1740.8g914.2g324.1g
Annoskoko puolitettuna3612g8812kcal276.9g870.4g457.1g162.1g
Arvot/100g100g244kcal7.7g24.1g12.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198407