Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1370g4702kcal139.6g959.2g16.4g48g
Vesi, vesijohtovesi 1054g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl70g632kcal0g0g70.3g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g2460g3689kcal499.3g0g221.4g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g703g281kcal11.9g57.6g0.7g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g949g541kcal9.5g132.8g9.5g13.3g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste527g1897kcal152.8g9g147.6g0g
Oregano, kuivattu 14g43kcal1.5g3g1.4g6g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14448g23632kcal1633.6g2332.4g935g135.8g
Valittu annoskoko7224g11816kcal816.8g1166.2g467.5g67.9g
Annoskoko puolitettuna3612g5908kcal408.4g583.1g233.8g34g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444