Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g226g135kcal3.4g29.3g0.2g2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha301g499kcal57.1g0g30.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 150g496kcal3g4.5g52.6g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 3.8g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1446g2357kcal128.4g72.4g173.6g6g
Valittu annoskoko723g1179kcal64.2g36.2g86.8g3g
Annoskoko puolitettuna362g589kcal32.1g18.1g43.4g1.5g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357793