Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2143g701kcal13.3g119.1g4.3g54.6g
Kaali, valkokaali2143g452kcal25.7g72.9g4.3g45g
Sipuli (kuorittu)536g145kcal7g25.7g1.1g9.1g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g161g32kcal0g10.4g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl54g76kcal2.5g4.9g5.1g0g
Hunaja 75g248kcal0.4g60.6g0g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 1018g564kcal8.4g126g0.8g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g1071g1264kcal32.1g42.9g107.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14464g6962kcal178.8g925g245.4g217.4g
Valittu annoskoko7232g3481kcal89.4g462.5g122.7g108.7g
Annoskoko puolitettuna3616g1741kcal44.7g231.3g61.4g54.4g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316