Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g4503g5853kcal765.4g49.5g288.2g0g
Sitruuna 100g1351g486kcal8.1g81g14.9g0g
Lime, kuorittu, annos 50g225g81kcal1.4g5g2.5g6.3g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g144g150kcal11.4g23.5g0.9g2.9g
Timjami 9g26kcal0.8g2.4g0.7g3.3g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g68g216kcal0.7g52.7g0g0g
Kasvisliemikuutio 23g69kcal2.1g3g5.3g0.4g
Vesi901g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14472g13763kcal1579.8g434.6g625g25.8g
Valittu annoskoko7236g6882kcal789.9g217.3g312.5g12.9g
Annoskoko puolitettuna3618g3441kcal395g108.7g156.3g6.5g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95263