Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g438g131kcal4.4g17.5g1.3g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi88g8.8kcal1.3g1.3g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija55g170kcal6g0g15.3g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)110g93kcal1.1g3.8g7.7g0g
Tonnikala öljyssä 33g62kcal8.9g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1449g933kcal43.4g45.6g54.6g0.2g
Valittu annoskoko725g467kcal21.7g22.8g27.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna362g233kcal10.9g11.4g13.7g0.1g
Arvot/100g100g64kcal3g3.1g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143995