Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g376g676kcal92.4g10.9g28.9g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g250g301kcal7g12.8g25g1g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g19g21kcal0.1g4.3g0g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1450g2262kcal201.4g63.6g133g4.4g
Valittu annoskoko725g1131kcal100.7g31.8g66.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna363g566kcal50.4g15.9g33.3g1.1g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117