Lindan linssikeitto

Paahda chilihiutaleita (jos käytät) kuivassa kattilassa hetki.

Lisää sitten sipuli ja öljy pannulle ja paista n. 5 minuuttia.

Lisää linssit, kikherneet, kasvisliemi ja porkkanaraaste ja anna keittyä 15 minuuttia (kunnes linssit pehmenevät).

Lisää tarvittaessa vettä, mausta makusi mukaan (itse laitan tuoretta korianteria, pippuria ja suolaa).

Soseuta keitto ja lisää halutessasi pieni määrä kreikkalaista jugurttia valmiin annoksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Lmanttila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 100g101kcal1.3g4.9g8.2g1.7g
Linssi, vihreä, go green212g717kcal61.5g120.9g2.1g64.7g
Kikherne (Gogreen), annos 100g212g223kcal17g29.7g4.2g21.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g106g30kcal0.6g6.3g0.2g2.7g
Rypsiöljy 19g166kcal0g0g18.7g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g62g72kcal3.7g3.1g5g0g
Kasvisliemikuutio 14g42kcal1.3g1.9g3.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1450g2699kcal170.8g333.6g83.2g181g
Valittu annoskoko725g1350kcal85.4g166.8g41.6g90.5g
Annoskoko puolitettuna363g675kcal42.7g83.4g20.8g45.3g
Arvot/100g100g186kcal11.8g23g5.7g12.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393506