Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)63g206kcal4.2g50g0.2g0g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Paprika punainen 83g24kcal0.8g3.7g0.3g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g77g22kcal0.5g4.6g0.2g1.9g
Herkkusieni 42g6.6kcal0.9g0.1g0.1g0.6g
Herne, pakaste (rainbow)83g71kcal5g12.5g0g2.6g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka17g14kcal0.6g3.2g0.2g0.2g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g13g8.1kcal0.9g1.1g0.1g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)129g160kcal28.4g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1450g1146kcal85g158g21.4g17.2g
Valittu annoskoko725g573kcal42.5g79g10.7g8.6g
Annoskoko puolitettuna363g287kcal21.3g39.5g5.4g4.3g
Arvot/100g100g79kcal5.9g10.9g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317