Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka108g12kcal1.2g1.2g0.2g1.1g
Lanttu 167g48kcal1.7g7.7g0.5g3g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Kesäkurpitsa zucchini 108g20kcal0.6g2.7g0.4g0.8g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g4.2g13kcal0g3.3g0g0g
Sinappi 4.2g5.5kcal0.2g0.6g0.2g0.1g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g4.2g7.1kcal0g1.7g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g83g25kcal0.8g3.3g0.2g0g
Rypsiöljy 8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1450g566kcal13.2g66.8g20.8g21.2g
Valittu annoskoko725g283kcal6.6g33.4g10.4g10.6g
Annoskoko puolitettuna363g142kcal3.3g16.7g5.2g5.3g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091