Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2976g628kcal35.7g101.2g6g62.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2276g5179kcal432.5g0g386.9g0g
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 39g81kcal11.6g2.4g2.7g0.4g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g350g42kcal5.3g5.3g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g700g2381kcal14g21g252.1g0g
Kananmuna kuoreton 385g550kcal48.1g1.2g39.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14504g17722kcal1094.4g262.2g1374.4g125.8g
Valittu annoskoko7252g8861kcal547.2g131.1g687.2g62.9g
Annoskoko puolitettuna3626g4430kcal273.6g65.6g343.6g31.5g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221513