Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 2251g550kcal31.1g43.9g11.3g56.3g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 2251g2894kcal467.2g0g112.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g405kcal0g0g45g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2026g709kcal32.4g139.8g2g28.4g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g675g2634kcal195.9g10.1g202.6g0g
Basilika, kuivattu 4.5g12kcal0.6g0.9g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14508g14408kcal1454.4g389.4g747.4g173g
Valittu annoskoko7254g7204kcal727.2g194.7g373.7g86.5g
Annoskoko puolitettuna3627g3602kcal363.6g97.4g186.9g43.3g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374